Bliv dyrepasser hos Petsbnb

Petsbnb er det helt rigtige sted, hvis du både har stor passion for kæledyr og samtidig vil tjene penge på din passion. Det er dog også vigtigt, at du har erfaring med pasning af de kæledyr du ønsker at passe, at du giver dem masser af opmærksomhed og lufter/fodrer dem som dyreejeren anviser.

Petsbnb sørger dels for at markedsføre pasning af kæledyr overfor mere end 190.000 kæledyrsejere via Maxi Zoo’s database ifm. feriepasning, dagspasning og luftning/fodring, dels har vi en forsikring der dækker hunde og katte. Du skal blot ansøge ved at oprette en profil og angive hvilke typer dyr du er interesseret i at passe, hvilke tidspunkter du kan og angive hvad betalingen skal være.

Ansøg her

Særlig tryghed for dig som dyrepasser

Petsbnb’s Dyrepasningsforsikring indeholder en ulykkesdækning, hvis du kommer til skade i pasningsperioden, fx hvis du falder over hunden under en luftetur og brækker armen. Forsikringen dækker også skader på dine ting forvoldt af hunden, hvis du passer hund hjemme hos dig selv, fx hvis hunden gnaver dine nye løbesko i stykker. Vælger du at passe hund eller kat i dyreejerens eget hjem, har du tillige en ansvarsdækning, hvis du skulle komme til at ødelægge ting tilhørende dyreejeren, mens du er i dennes hjem, fx hvis vælter en dyr lampe.